Tentang Kami

Jiangsu Krius Mesin Partsanp Asesoris Co., Ltd.

Jiangsu Krius Machine Partsanp Accessories Co., Ltd anu didirikeun taun 2010, mangrupikeun perusahaan nasional hi-tech anu ngahususkeun dina produksi ranté kabel kualitas luhur, panutup bellow sareng jambatan kanopi teleskopis, sareng sajabana. Saatos taun-taun pamekaran, skala perusahaan terus tumuh, struktur organisasi tetep ningkat. Perusahaan perenahna di Kunshan sareng caket ka Shanghai, Janten transportasiana merenah.

Pilih Krius, Pilih jaminan

  • The products of the company has widely application

    Produk

    Produk perusahaan parantos seueur aplikasi
  • Won several national patents and national high-tech enterprise honorary titles

    Kahormatan

    Meunang sababaraha patén nasional sareng gelar kehormatan perusahaan téknologi nasional
  • Provide customers with more professional and better services

    Palayanan

    Nyayogikeun palanggan kalayan jasa langkung propésional sareng langkung saé