Rreth Nesh

Jiangsu Krius Machine Partsanp Aksesorë Co, Ltd

Jiangsu Krius Machine Partsanp Accessories Co, Ltd, e cila u themelua në vitin 2010, është një ndërmarrje kombëtare e teknologjisë së lartë e specializuar në prodhimin e zinxhirit kabllor me cilësi të lartë, mbulesës poshtë dhe kulmit teleskopik të urës së konviktit, etj. Pas viteve të zhvillimit, shkalla e kompanisë vazhdon për t'u rritur, struktura organizative po përmirësohet vazhdimisht. Kompania është e vendosur në Kunshan dhe afër Shangait, kështu që transporti është i përshtatshëm.

Zgjidhni Krius, Zgjidhni siguri

 • The products of the company has widely application

  Produktet

  Produktet e kompanisë kanë zbatim të gjerë
 • Won several national patents and national high-tech enterprise honorary titles

  Nderim

  Fituan disa patenta kombëtare dhe tituj nderi të ndërmarrjeve të teknologjisë së lartë
 • Provide customers with more professional and better services

  Shërbimi

  Ofroni klientëve shërbime më profesionale dhe më të mira