За нас

Jiangsu Krius Machine Partsanp Accessories Co., Ltd.

Jiangsu Krius Machine Partsanp Accessories Co., Ltd, основана во 2010 година, е високо-технолошко национално претпријатие специјализирано за производство на висококвалитетен кабелски ланец, подобар капак и панел мост телескопска крошна итн. После години на развој, скалата на компанијата продолжува да расте, организациската структура постојано се подобрува. Компанијата се наоѓа во Куншан и близу до Шангај, така што превозот е удобен.

Изберете Криус, изберете уверување

 • The products of the company has widely application

  Производи

  Производите на компанијата имаат широка примена
 • Won several national patents and national high-tech enterprise honorary titles

  Чест

  Освои неколку национални патенти и почесни титули на национално високо-технолошко претпријатие
 • Provide customers with more professional and better services

  Сервис

  Обезбедете им на клиентите постручни и подобри услуги