Babagan Kita

Jiangsu Krius Machine Partsanp Accessories Co., Ltd.

Jiangsu Krius Machine Partsanp Accessories Co., Ltd sing didegaké ing taun 2010, minangka perusahaan nasional hi-tech khusus kanggo produksi rantai kabel bermutu, tutup ngisor lan jembatan kanopi teleskopis, lsp. Sawise pirang-pirang taun pembangunan, skala perusahaan terus kanggo tuwuh, struktur organisasi saya apik. Perusahaan iki dununge ing Kunshan lan cedhak karo Shanghai, mula transportasi sing kepenak.

Pilih Krius, Pilih jaminan

  • The products of the company has widely application

    Produk

    Produk perusahaan wis akeh digunakake
  • Won several national patents and national high-tech enterprise honorary titles

    Pakurmatan

    Menang sawetara hak paten nasional lan gelar kehormatan perusahaan teknologi tinggi nasional
  • Provide customers with more professional and better services

    Layanan

    Nyedhiyakake pelanggan kanthi layanan sing luwih profesional lan luwih apik